Новини от сайта

Възстановяване на присъствено обучение на ротационен принцип

Възстановяване на присъствено обучение на ротационен принцип

от Яни Дренчев -
Number of replies: 0

Здравейте, 

Нов ден, нова заповед. 

От заповед РД-01-856/ 19.10.2021. т. 16. Провеждането на присъствени групови занятия за деца в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи се допуска при осигуряване на физическа дистанция от най-малко 1,5 м и не повече от 5 човека в помещение, носене на защитни маски за лице, хигиена на ръцете, редовно проветряване на всеки час и дезинфекция.

Винаги сме държали на присъственото обучение, затова сега отново даваме възможност да идвате присъствено при следните условия: 

1. В групите във вайбър ще получите списък с "подгрупа", в която сте включени. Подгрупата ви има число (1 или 2). Ако сте в група 1, което е НЕЧЕТНО идвате присъствено в НЕЧЕТНИТЕ седмици от месеца. Ако сте група 2 идвате в ЧЕТНИТЕ седмици на месеца. Така всички ще идвате равно присъствено. Пример: тази седмица е 18 - 24, което е 3 тата седмица от месец октовмри и 3 е нечетно число => идва група 1 присъствено. Останалите се включват онлайн. Другата седмица ще бъде обратно. Докато, разбира се не ни затворят.

2. Това, че в училище сте онлайн не значи, че не можете да идвате при нас. 

3. Ако сте под карантина, настинали сте, болни сте и т.н. Молим да си останете вкъщи и да се включите онлайн.  

4. Ако искате да се обучавате САМО онлайн, моля да се свържете с мен във вайбър. 

Ако имате въпроси оставам на линия! 

Поздрави!

- Яни